louplinn

Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Linn - 20 februari 2013 20:31

Hej alla vackra! Sorry för att jag inte bloggat så mycket idag, men det är min tredje dag med huvudvärk den här veckan...>:( :'( Idag har allt väl varit bra, en rast gick väl bort till att leta efter min kompis Ipad och det visade sig att det vaf vår andra kompis fel att den var borta, men det ör lungt, en mattant typ hade hittat den vi bordet vi pt vi och lämnade in den till en lärare. Tack Wilma! Tack för att jag fastnat på en lite truddelutt! :-) Everybody Do The Flap! (Yeah!) :-D Nu ligger jag i sängen(och läser Hälge så klart!:-D) och längtar till imorron då vi ska till äventyrsbadet i Söderhamn och gud vad jag längtar!!!!! Det ska bli skitkul!!!!! Alla som vill att jag ska göra Chubby Bunny Challange kommenterar! (Om ni vill så klart ^¿^)Sorry också för att det inte kom något "God-natt inlägg" igår men jag fick inte tid. annars så har jag inget me att säga så ni får söva gött och drömma sött!!!Bonne nuit! /Linn :-)

Av Linn - 20 februari 2013 13:30

Hejhej! Just nu har jag haltimme´srast och vi börjar snart. Då ska vi ha engelska så vi höres senare! Jag lovar att blogga senare!!!!

     /Linn :-)

Av Linn - 20 februari 2013 07:42

Hej på er! Idag ska vi ha bad på gympan!!!:-D:-D:-D:-D:-D Och i morron så ska jag och några kompisar(däribland Wilma( åka på äventyrsbadet i Söderhamn! Det ska bli skitkul! Just nu sitter jag i skolbussen och lyssnar på radion. Vi syns senare!
/Linn :-)

Presentation


Hej! Jag heter Linn och är 15 år. Jag gillar djur, att knäppa kort, läsa och att vara med kompisar och jag är beroende av manga och animeserien Shaman King, särskilt en karaktär vid namn Lyserg Diethel. Please enjoy! :D

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill DU se mer av här på min blogg? ;-)
 Inlägg
 Bilder
 Videos
 Omröstningar
 Kompis-bloggning
 Storys (om nån vill?)
 Länkar till vidoes på Youtube mm
 Tips på spel, filmer, böcker mm
 Berwal (kunde inte låta bli XD)
 Djur-relaterade inlägg, bilder mm
 Yaoi
 Yuri (helst inte tack)
 AMV:s kanske?
 Annat (i så fall vad?)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards