louplinn

Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Linn - 7 mars 2013 20:06

Här är bilderna till förra inlägget!
/Linn :-)

Av Linn - 7 mars 2013 19:10

Kväller på er! Sorry för att jag inte bloggat tidigare idag men jag har varit med grymmaste Wilma och vi gjorde en till film(eller egentligen 3). Sen så har man ju Wilma som är världens bästa redigerare! :-D. Just det, sorry för att filmen inte kom upp men en film som man ska ladda upp får högst vara 10 min och våran var 14. Vi testade snabbspola x2 men då försvann ljudet. Tipsa om hur vi ska lägga ut den eller hur vi ska fixa det om ni vill se filmen!(Rekomonderas) för filmen vart mycket bättre än jag trodde! :-D . Men den andra kommer väl upp + 2 specialare. Jag ska alldeles strax städa åt mina marsvin och efter det ska jag spela Skyrim<3. Just det! Jag fixade över lite bilder från datan till mobilen så jag tänkte göra en lite spescialare "Maximal söthet" då jag gör kollage med söta djur. Låter det bra? Nu måste jag sluta! Byebye!
/Linn :-)
1. Lite bilder från idag.
2.Slendergirlsen
3.Bilzer på Vilda som jag lovade. :-)

Av Linn - 7 mars 2013 09:05

Go' mören på er! Just nu sitter jag i bilen på väg till Bollnäs för mamma ska dit. Så släpper pappa av mig hos Wilma på väger hem! :-D . Fy vad jobbigt det var att behöva gå upp kl 8! XP . Nu på morronen så har jag och min bror lekt med Vilda och det kommer kanske upp bilder senare! Om jag kunde ladda upp en film med mobilen så skulle jag det. :-P . Just nu har jag inget mer att säga förutom att jag ska lyssna på denns låt:

"***** ******
Soaring through the stars
Delivering the rainbows all around the world
***** *******
Shining in the night
Smiles and hugs forever, all around the world
So pure of heart
And strong of mind
So true of aime, with its marshmallow-laser, marshmallow-laser
*Refreng*"
bra låt va? Jag hittade lyrics för ett tag sen så jag lärde mg låten. Jag är så barnslig! XD . Hur som helst så den första som kommenterar vilken låt det är vinner. Priset är hemligt! Förresten så visste jag inte hur man stavde "aime" så det fick bli så(betyder även gillar på franska). Nu har jag inget mer att säga så vi syns!
/Linn :-)

Presentation


Hej! Jag heter Linn och är 15 år. Jag gillar djur, att knäppa kort, läsa och att vara med kompisar och jag är beroende av manga och animeserien Shaman King, särskilt en karaktär vid namn Lyserg Diethel. Please enjoy! :D

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill DU se mer av här på min blogg? ;-)
 Inlägg
 Bilder
 Videos
 Omröstningar
 Kompis-bloggning
 Storys (om nån vill?)
 Länkar till vidoes på Youtube mm
 Tips på spel, filmer, böcker mm
 Berwal (kunde inte låta bli XD)
 Djur-relaterade inlägg, bilder mm
 Yaoi
 Yuri (helst inte tack)
 AMV:s kanske?
 Annat (i så fall vad?)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards